Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou omáčkou a sójové kostky v něm necháme namočeny minimálně jednu hodinu. Mezitím uvaříme rýži, pro urychlení můžeme použít rýži ve varných sáčcích.
Na rozehřáté pánvi s olejem nejprve krátce osmahneme naložené sójové maso. Přidáme celé balení zmrazené zeleninové směsi ASIE a vše ještě krátce podusíme. Nakonec vmícháme uvařenou rýži a burské oříšky. Dochutíme sójovou omáčkou a kořením.
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, očistíme a na jemném struhadle nastrouháme. Přidáme mouku s práškem do…
více o Závin z bramborového těsta
Květy bezu omyjeme a zbavíme velkých stopek. Nakrájíme citron na kousky a společně s bezovými květy vaříme asi 20 minut…
více o Med z květů černého bezu