Velikonoční houbová nádivka

3.25

hodnoceno: 4
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • petrželová nať
    • sůl
    • mléko
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      ks rohlík
    • pepř mletý
    • 250
      g žampiony
    • 1
      ks sníh z bílku

Postup přípravy receptu

  • Očištěné a na plátky nakrájené houby podusíme na 1 lžíci másla 20 minut.
  • Druhou lžíci másla rozetřeme se solí a žloutkem. Přidáme rohlíky navlhčené v mléce a vymačkané dušené houby, nasekanou petrželovou nať, pepř a nakonec sníh z bílku.
  • Nádivkou naplňujeme kuře, ale pozor – kuře příliš nepřeplňujte, protože během pečení houbová nádivka nabyde.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: