Uvařené maso pokrájíme na kostičky. Do větší mísy dáme na kostičky pokrájené pečivo a zalijeme vlažným vývarem. V jiné misce utřeme žloutky a máslo, přidáme nakrájené maso, bylinky a vše promícháme s pečivem, okořeníme. Pokud je hmota řídká zahustíme strouhankou. Do směsi vmícháme sníh a dáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. V předehřáté troubě při 190st. C pečeme 35-40min.
Veku rozkrájíme na kostičky.
Zalijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali žloutky a necháme odležet.
Vepřové maso uvaříme,…
více o Jarní velikonoční nádivka
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.…
více o Citrónovo-vanilkový pudink
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Studené je oloupeme a nastrouháme na jemné nudličky. Přidáme k nim…
více o Bramborové lívanečky s jablky