Velikonoční sekanina

2

hodnoceno: 2
Příprava: 120 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • máslo na vymazání pekáče
    • sůl
    • 10
      ks vejce
    • 6
      ks rohlík
    • pepř mletý
    • 300
      g vepřová plec
    • 4
      lžíce kopřiva
    • 300
      g uzená kýta
    • 1
      balíček mandle - loupané

Postup přípravy receptu

  • Maso uvaříme, ale část vepřového necháme syrové, lépe to váže a sekaná se nerozpadá. Pokrájíme na kousky, nakrájené rohlíky navlhčíme vývarem z masa, z části vajec oddělíme bílek a vyšleháme sníh.
  • Vše smícháme (masa, rohlíky, vejce, kopřivy, mandle), ochutíme solí, pepřem a nakonec opatrně vmícháme sníh.
  • Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova.
Zařazení: Maso Mleté Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: