Maso uvaříme, ale část vepřového necháme syrové, lépe to váže a sekaná se nerozpadá. Pokrájíme na kousky, nakrájené rohlíky navlhčíme vývarem z masa, z části vajec oddělíme bílek a vyšleháme sníh.
Vše smícháme (masa, rohlíky, vejce, kopřivy, mandle), ochutíme solí, pepřem a nakonec opatrně vmícháme sníh.
Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova.
Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý díl rozválíme. Do spodu dortové mísy vymazané máslem dáme jednu část těsta,…
více o Hemenex v listovém těstu
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah…
více o Rychlá sladkokyselá omáčka
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem