Maso uvaříme, ale část vepřového necháme syrové, lépe to váže a sekaná se nerozpadá. Pokrájíme na kousky, nakrájené rohlíky navlhčíme vývarem z masa, z části vajec oddělíme bílek a vyšleháme sníh.
Vše smícháme (masa, rohlíky, vejce, kopřivy, mandle), ochutíme solí, pepřem a nakonec opatrně vmícháme sníh.
Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova.
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,…
více o Znamenitá bramborová polévka