Venkovská cibulačka

2.25

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 250
      g cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka polévkové koření
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      ks houska
    • 1
      ks tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  • Cibuli nakrájíme na kolečka a na polovině dávky másla ji osmažíme dorůžova. Přisypeme mouku, připravíme světlou jíšku, přimícháme papriku, zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Housku nakrájenou na kostičky osmažíme na zbylém másle. Do jedné misky naservírujeme osmaženou housku, do druhé strouhaný sýr. Každý si přidává do polévky podle chuti.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: