Vepřová játra na slanině

3

hodnoceno: 6
Příprava: 40 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule střední
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce hladká mouka na zahuštění
    • 2
      lžička majoránka
    • 150
      g slanina
    • pepř mletý
    • 1
      ks vepřová játra
    • 2
      lžička mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Slaninu si nakrájíme na kostičky a orestujeme v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na kousky nakrájená játra. Vše dohromady trochu orestujeme, přidáme sladkou papriku, chvilku ještě orestujeme, ale máme hned připravenou vodu, kterou vše zalijeme. Papriku restujeme jen krátce, aby nezhořkla. Během dušení přidáme nadrobno nasekaný česnek. Nakonec zahustíme moukou, osolíme, dokořeníme, posypeme majoránkou a ještě chvíli provaříme. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: