Vepřová krkovice zabalená jako ptáček

3

hodnoceno: 7
Příprava: 45 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      kostka masox
    • pepř celý
    • 100
      g špek
    • bylinková sůl
    • olej
    • 4
      lžička hořčice kremžská
    • 8
      plátek krkovice - uzená
    • 3
      lžička mletá sladká paprika
    • 8
      plátek vepřová krkovice

Postup přípravy receptu

  • Maso naklepeme, osolíme bylinkovou solí, opepříme a namažeme kremžskou hořčicí. Položíme slabý plátek krkovice nebo anglické slaniny. Zabalíme, zavážeme, osolíme, opepříme a dáme z obou stran osmažit na roškvařený špek. Potom maso přeneseme na pekáč a zalijeme omáčkou.
  • Omáčka: osmažená cibulka (skoro dozlatova), zasypaná moukou, zalitá vodou. Povařená a dochucená masoxem a sladkou paprikou.
  • Maso zalité omáčkou pečeme v troubě. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.