Vepřová panenka

3

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks vepřová panenka
    • 4
      snítka šalvěj lístky
    • 2
      plátek špek 2–3 plátky

Postup přípravy receptu

  • Vepřovou panenku očistíme od přebytečného tuku a blan, osolíme a opepříme. Na kuchyňskou desku poklademe slaninu tak, aby se plátky přes sebe mírně překrývaly. Na slaninu poklademe lístky šalvěje, na spodní část položíme špalíček panenky a směrem od sebe zabalíme. Konce slaniny upevníme párátkem nebo kuchyňským provázkem a maso opečeme.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: