Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

3.26

hodnoceno: 19
Příprava: 25 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 300
      g cibule
    • sůl
    • 10
      ks bazalka
    • 100
      g parmazán
    • 1000
      g vepřová panenka
    • pepř celý
    • 0,5
      l smetana na vaření

Postup přípravy receptu

  • Panenku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle zprudka opečeme. Panenku vyndáme stranou.
  • Do omastku dáme na kolečka nakrájenou cibuli –⁠ čím více, tím lépe. Na opečenou cibuli vrátíme maso, lehce podusíme, zalijeme smetanou, zahustíme strouhaným sýrem a nakonec okořeníme bazalkou. Bazalku použijeme nejlépe čerstvou, možno i sušenou.
  • Vepřovou panenku servírujeme s těstovinami nebo bramborovými noky.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.