Ve větším kastrolu si na sádle osmahneme cibuli dorůžova. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme v paprice, hořčici a vložíme k cibuli. Necháme zatáhnout ze všech stran. Potom zalijeme horkou vodou, přidáme bujón a vložíme do rozpálené trouby, kde pečeme asi 2 hodiny (dle velikosti masa).
Po změknutí omáčku přecedíme, ochutíme cukrem, solí, popřípadě octem a zahustíme moukou s vodou. Necháme provařit, nakrájíme maso na plátky a vložíme zpět do omáčky.
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso…
více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a…
více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
Ušlehat žloutky s cukrem, vodou, olejem, přidat mouku s práškem do pečiva, nakonec vmíchat sníh z bílků, rozdělit těsto…
více o Mandarinkové krémové řezy
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky