Vepřová plec s hořčičnou omáčkou

3.2

hodnoceno: 10
Příprava: 30 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • česnek
    • sádlo
    • hladká mouka
    • ocet
    • masox
    • 35
      g červená chilli paprička
    • 1
      kg vepřová plec
    • cukr

Postup přípravy receptu

  • Ve větším kastrolu si na sádle osmahneme cibuli dorůžova. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme v paprice, hořčici a vložíme k cibuli. Necháme zatáhnout ze všech stran. Potom zalijeme horkou vodou, přidáme bujón a vložíme do rozpálené trouby, kde pečeme asi 2 hodiny (dle velikosti masa).
  • Po změknutí omáčku přecedíme, ochutíme cukrem, solí, popřípadě octem a zahustíme moukou s vodou. Necháme provařit, nakrájíme maso na plátky a vložíme zpět do omáčky.
  • Podáváme s těstovinami nebo knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.