Maso rozkrojíme na velký plát, rozklepeme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem. Poklademe kolečky salámu, potřeme vejci usmaženými na másle a nastrouháme sýr. Doprostřed dáme kapii (podle chuti místo kapie olivy, párek apod.). Pevně stočíme a omotáme motouzkem. Do pekáčku přidáme nakrájenou cibuli a špek. Podlijeme vodou, maso polijeme olejem a posypeme grilovacím kořením. Pečeme doměkka.
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibuli, třeným…
více o Jednoduché plněné zelné listy
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do…
více o Pekingská kachna dle Robina