![Galetka s rebarborou a malinami Galetka s rebarborou a malinami](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jOO1rq4M/h208w300t.jpg)
2.75
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. Pekáč… více o Vepřová žebírka – spareribs
Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme… více o Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Žebírka omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody. Vaříme pomalu cca 60 min., poté necháme v teplém vývaru přikryté… více o Žebírka vepřová, vařená a pečená
Jestli vás maminka jako děti také kárala a říkala vám, že s jídlem se nehraje, nemusíte se… Celý článek
Pizza patří mezi celosvětově oblíbené jídlo s dlouhou historií a každoročně 9. února slaví… Celý článek
Pokud patříte k těm, kteří slaví 14. února svátek svatého Valentýna, možná oceníte tipy, kde a… Celý článek
Upečte si ovíkendu rychlý a jednoduchý kokosový koláč, na který všechny suroviny odvážíte… Celý článek
V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu. Pak… více o Bomba palačinky
Všechny ingredience smícháme dohromady, těsto vylejeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a na těsto nastrouháme 4-5… více o Jablkový koláč s polevou
Z přísad a vykynutého kvásku vypracujeme těsto, necháme vykynout. Potom ho vyválíme na 1/2 cm vysoko, vykrajujeme… více o Pirohy z kynutého těsta
Nakrájíme brambory na tenké plátky. Smažíme je na mírném ohni na malé pánvičce, po cca 5 minutách přídáme nakrájenou… více o Španělská tortilla
Mléko s máslem a solí přivedu do varu, stáhnu plamen a najednou vsypu mouku, míchám až z toho vznikne jakoby "knedlík"… více o Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
Smícháme vše dohromady a dáme na 1 hod. do chladničky. Pak rozehřejeme na pánvi olej a po naběračkách dáváme palačinky… více o Palačinky
Hlívu zbavíme tuhých třeňů a nakrájíme na nudličky. Podusíme ji na sádle, osolíme a sejmeme z plamene asi na 5 minut.… více o Dršťková polévka z hlívy
Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory… více o Kachna plněná brambory
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku. … více o Bramborová polévka v chlebu
Smícháme mouku, droždí, cukr, sůl, pak přidáme vodu. Těsto necháme hodinu kynout pod utěrkou. Bochánky dám na… více o SÝROVÉ BULKY
Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené… více o Velikonoční sekanina
Do namočených vloček přes noc přidáme strouhaný sýr, krájený pórek na jemná kolečka, 3 rozmačkané stroužky česneku… více o Vločky naslano