Vepřová žebírka s medem a zázvorem

2.6

hodnoceno: 5
Příprava: 120 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule jemně pokrájená
    • sůl
    • 100
      g kečup - jemný
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce škrob
    • 3
      lžíce citronová šťáva
    • 1500
      g vepřová žebírka
    • 2
      lžička zázvor strouhaný
    • 60
      g med
    • 3
      stroužek prolisovaný česnek

Postup přípravy receptu

  • Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna táhneme asi 5–8 minut. Hotová žebírka odkryjeme, potřeme hotovou omáčkou a dopečeme bez alobalu ještě asi 15–20 minut.
  • Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: