Vepřové ala špekáčky na pivu

2

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sádlo na smažení
    • kečup - jemný
    • feferonka podle chuti
    • 500
      g vepřová plec
    • 8
      ks špekáček
    • 1
      ks pivo - černé

Postup přípravy receptu

  • Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka. Naskládáme je do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a zalijeme pivem s kečupem tak, aby byly špekáčky téměř potopené.
  • Pečeme v troubě a několikrát obrátíme.
  • Až se špekáčky rozevřou, vytáhneme je a podáváme k večeři s chlebem.
  • Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme zbylou omáčku ze špekáčků (slabší povahy vytáhnou feferonky) a dusíme, podle potřeby podléváme a podle chuti dosolíme.
  • Druhý den ohřejeme k obědu, podáváme s bramborem.
Zařazení: Vepřové Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: