Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka. Naskládáme je do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a zalijeme pivem s kečupem tak, aby byly špekáčky téměř potopené.
Pečeme v troubě a několikrát obrátíme.
Až se špekáčky rozevřou, vytáhneme je a podáváme k večeři s chlebem.
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme zbylou omáčku ze špekáčků (slabší povahy vytáhnou feferonky) a dusíme, podle potřeby podléváme a podle chuti dosolíme.
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru.
Višně scedíme…
více o Tvarohový závin s višněmi
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, očistíme a na jemném struhadle nastrouháme. Přidáme mouku s práškem do…
více o Závin z bramborového těsta
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládám je na papírový ubrousek - aby vpil přebytečný olej…
více o Zapečené palačinky s brokolicí