Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky masa. Necháme asi půl hodiny odležet, dáme na pánev a nejprve zprudka opečeme, pak dodusíme doměkka. Do misky dáme kuskus s cibulkou, zalijeme horkým vývarem, můžeme přidat bylinky. Počkáme pár minut, až se voda vsákne. Pak načechráme vidličkou, přisypeme rozkrájenou kapii, osolíme a opepříme. Kuskus rozdělíme na talíře, navrch položíme maso, zalijeme šťávou a můžeme přizdobit kapií.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut…
více o Rajcatova polevka s ryzi
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Vejce rozdělíme, bílky dáme do jedné mísy, žloutky do druhé. Ke žloutkům přisypte mouku, prášek do pečiva, přilijte…
více o Lívance podle Jamie Olivera
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy