Vepřové kotlety s kari a žampiony

2.5

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • hladká mouka
    • kari
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      dl smetana
    • 200
      g žampiony
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Kotlety naklepeme, osolíme, jemně okořeníme kari a po obou stranách je zprudka na oleji opečeme. Vyjmeme je z pánve a uchováme v teple. Na zbylém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme žampiony a krátce orestujeme. Zaprášíme moukou, promícháme, podlijeme troškou vody a za občasného míchání směs krátce dusíme. Potom přidáme smetanu, bílé víno, ješte lžičku kari, promícháme a necháme prohřát. Hotovou omáčkou poléváme na talíři rozložené kotlety a podáváme s rýží.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: