Vepřové maso na pivu

2.5

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Příloha:
    • brambory
    • 3
      ks rajčata
    • bazalka
    • anglická slanina
    • pivo
    • 4
      ks vepřové maso
    • cihla

Postup přípravy receptu

  • Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou. Chvíli osmažíme a poté přidáme rajčata nakrájené na kostičky, podusíme cca 5 minut a podlijeme pivem a zase dusíme. Rajčata nesmí být rozvařená.
  • Podáváme s brambory a posypeme dosti sýrem.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: