Vepřové maso na pórku

2.25

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • máslo
    • sůl
    • pórek
    • pepř mletý
    • smetana
    • tvrdý sýr
    • žampiony
    • vepřová plec

Postup přípravy receptu

  • Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, dáme do trouby na pekáček a z poloviny upečeme. Dáme trochu másla a vodu. Mezitím připravíme pórek, žampiony a nahrubo nastrouhaný sýr, zalijeme šlehačkou. Můžeme ještě trochu přisolit. To vše smícháme dohromady s masem a pečeme doměkka.
  • Podáváme s bramborem a meruňkovým kompotem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: