Vepřové maso podélně nařízneme, ale zcela neprořízneme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Uvnitř maso potřeme asi 2 lžičkami hořčice a maso opět pevně stlačíme.
Maso opečeme na oleji ze všech stran, poté vložíme do trouby a pečeme do změknutí. Maso vyjmeme a vložíme do teplé trouby, aby nevystydlo.
Vypečenou šťávu smícháme se smetanou, vývarem, hořčicí a necháme povařit. Studené máslo nakrájené na malé kousky vmícháme do omáčky. Maso nakrájíme na plátky a ihned podáváme.
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso…
více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Těsto: všechny ingredience zaděláme na vále v hladké těsto a rozdělíme na 2 poloviny. Jednu polovinu vyválíme na pečící…
více o Karamelovo-ořechové řezy
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“
Na pánvici dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Na pánvici zatím rozkrájíme na půl (na délku) párky, ale…
více o Srdce z párku plněné vejcem