Vepřové maso podélně nařízneme, ale zcela neprořízneme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Uvnitř maso potřeme asi 2 lžičkami hořčice a maso opět pevně stlačíme.
Maso opečeme na oleji ze všech stran, poté vložíme do trouby a pečeme do změknutí. Maso vyjmeme a vložíme do teplé trouby, aby nevystydlo.
Vypečenou šťávu smícháme se smetanou, vývarem, hořčicí a necháme povařit. Studené máslo nakrájené na malé kousky vmícháme do omáčky. Maso nakrájíme na plátky a ihned podáváme.
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso…
více o Kuře s hořčičnou omáčkou
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem
1) Připravíme si těsto. Vajíčka s cukrem si vyšleháme do pěny, postupně přidáme teplou vodu a olej. Nakonec přidáváme…
více o Jednoduché pudinkové kostky