
4.4
Maso osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na pánvi na trošce oleje. Pak maso vyjmeme, tence potřeme hořčicí a… více o Kotlety s hořčičnou omáčkou
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso… více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory… více o Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou
Teplé letní večery přímo vybízejí k posezení venku. Co si je zpříjemnit osvěžujícím koktejlem?… Celý článek
Jestli si na internetu rádi prohlížíte obrázky krásných dortů, možná máte pocit, že už vás nic… Celý článek
Právě teď, když je jejich sezona, je dobré si jich užít co nejvíc. Meruňky jsou totiž nejen… Celý článek
Cukety patří k typicky letní zelenině, a když se urodí, často si s nimi nevíme rady. Své… Celý článek
Nakrájíme salám, okurky a cibuli. Zahřejeme (ale nevaříme) kečup, ocet, olej a cukr. Přidáme chilli koření a majolku,… více o Sloní žrádlo
Kuře nařízneme podélně na hřbetě, ostrým nožem odkrojíme maso od kostry tak, abychom je neprořízli, konce křídel… více o Kuřecí roláda
Do rozpuštěného másla přidáme cukr, žloutky, mouku a předem připravený kvásek (z mléka a droždí). Necháme vykynout.… více o Gerbeaud
Nachystáme si ruličky - na plátek šunky dáme plátek sýra, na sýr plátek anglické slaniny a stočíme. Těmito ruličkami… více o Kuře pro mlsné jazýčky
Nakrájíme menší kousky kuřecího masa a maso rozdělíme na dvě hromádky. Jednu část masa okořeníme grilovacím kořením a… více o Kuřecí kousky dvou barev
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu, do zbytku přidat… více o Pařížské řezy
Podélně rozkrojené housky nebo plátky veky pomažeme tence máslem, poklademe plátky šunkového salámu a dáme na plech. Na… více o Tousty s broskvemi
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme menší kolečka, která dáme na plech vyložený peč. papírem. Do sněhu pomalu… více o Myslivecké knoflíky
Brambory umyjeme, osušíme a podélně rozkrojíme na osminky, vložíme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Smícháme… více o Domácí bramborové hranolky
Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami
Prosátou mouku smícháme se solí, uděláme v ní důlek, tam přidáme lžičku cukru a část z už odměřené vlažné vody. Vodu… více o Francouzská Bageta
1. oloupejte a na jemném struhadle nastrouhejte okurku; mezi talíři nebo v pěstičkách okurku dokonale vymačkejte … více o Tzaziky