Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme podravkou. Pánev vyložíme měsíčky cibule asi centimetr vysoko, poklademe okořeněným masem a zasypeme nahrubo nastrouhaným sýrem alespoň 2 centimetry vysoko. Maso zalijeme částí mléka a dusíme pod pokličkou doměkka. Pokud je třeba, mléko doléváme. Až maso změkne, přidáme oříšek másla a už bez pokličky dopékáme, až sýr nahoře zčervená.
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové