Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat.
Pak rozpálíme pod grilem grilovací pánev a kotletky opečeme a sem tam zakápneme marinádou (cca 8 minut z každé strany). Pak nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenou jarní cibulkou.
Zbytek marinády krátce povaříme, až se tekutina trochu zredukuje a zhoustne. Podáváme překápnuté marinádou a s rýží.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do…
více o Linecké těsto pro začátečníky
Mouku smícháme s práškem do pečiva. Vejce utřeme s cukrem a pak přilijeme smetanu. Přisypeme mouku a všechno promícháme…
více o Bábovka s čokoládovými kousky