Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat.
Pak rozpálíme pod grilem grilovací pánev a kotletky opečeme a sem tam zakápneme marinádou (cca 8 minut z každé strany). Pak nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenou jarní cibulkou.
Zbytek marinády krátce povaříme, až se tekutina trochu zredukuje a zhoustne. Podáváme překápnuté marinádou a s rýží.
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.…
více o Poctivá zelňačka se smetanou