Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a opepřete, dejte do mísy a obalte je marinádou. Nechte odpočinout alespoň 5 minut, ideálně 2 hodiny.
Pánev rozpalte co nejvíc to jde a vyskládejte na ni maso (bez marinády) a pečte ho 4 minuty po každé straně.
Vyndejte z pánve a vlijte do ní marinádu, přidejte zelené olivy a 2 minuty opékejte. Pak vmíchejte bazalku a vraťte maso.
V mléku uděláme kvásek ze lžičky cukru a lžičky hladké mouky. Smícháme obě mouky (hladkou bílou a hladkou kukuřičnou) s…
více o Párty motanice s olivami
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli…
více o Kuřecí křidélka na pivě
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky