Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme.
Pak do pánvičky s masem a výpekem nalijeme půlku kelímku zakysané smetany, do které dáme sůl, zelený nebo černý pepř (nejlépe celý), namletý sušený česnek a špetku koření na steak. Takto můžeme servírovat.
Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a…
více o Vepřové medailonky s olivami
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka