Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme.
Pak do pánvičky s masem a výpekem nalijeme půlku kelímku zakysané smetany, do které dáme sůl, zelený nebo černý pepř (nejlépe celý), namletý sušený česnek a špetku koření na steak. Takto můžeme servírovat.
Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a…
více o Vepřové medailonky s olivami
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater