orestovat do červena cibuli (sádlo, olej), přidat lžíci papriky, maso oválet v mouce a přidat do kastrolu, orestovat, zalít do půl až třičtvrtě horkou vodou, sůl, pepř. Dusit do měkka, pak přilít necelých 200 ml smetany, povařit asi 2 minutky.
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo a zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Ve větší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a orestujeme cibuli, mrkev, řapík, celý česnek a pár lístků šalvěje (vše…
více o Cizrna s tuňákem a šalvějí
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky