Vepřové námořnické maso

2.67

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • česnek
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný 1–2
    • tuk
    • paprika - sladká
    • vepřová kýta
    • pálivá paprika
    • zeleninový vývar
    • libeček
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

  • Cibuli zpěníme na tuku, přidáme sladkou (pálivou) papriku, kmín, maso na kostičky a podlijeme vodou. Přidáme bujón, pepř, libeček, kečup dle chuti, 4 celé stroužky česneku (nebo nakrájené na kolečka) a ještě 2 stroužky prolisujeme.
  • Osolíme a zahustíme moukou. Vhodnou přílohou jsou těstoviny nebo rýže.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: