Na řízky nakrájíme a naklepeme maso, následně osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se natřely z obou stran. Na pánev s rozpáleným olejem vložíme řízky a necháme ztmavnout. Následně řízek otočíme. Ten poslední vložíme na pánev namazanou stranou a následně osolíme, opepříme a potřeme hořčicí přímo na pánvi. Jako příloha je vhodná žemle nebo brambory.
Maso nakrájíme na nudličky.
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme smažit.
Přidáme maso, osolíme a dusíme do poloměkka.…
více o Vepřové či kuřecí na ananasu
Vymícháme cukr s tukem, pak v míse nasledně smícháme všechny ingrediencie spolu. Tvarujeme malé kuličky, které stlačíme…
více o Celozrnná vánoční kolečka
Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k…
více o Krakonošovy drny s kapustou
Na oleji osmahneme cibulku (jen co začne chytat barvu), přidáme na kousky nakrájenou, oloupanou a semínek zbavenou dýni…
více o Pumpkin Soup – Dýňová polévka
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou