Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran na suchou teflonovou pánev. Poté vložíme do pekáčku, zakryjeme a dáme do vyhřáté trouby na cca 180 stupňů. Po 5 minutách přidáme směs, kterou jsme si připravili z koření na zeleninu, cibule, papriky, hub (předem upravených podle návodu na sáčku) a sojovky s medem. Dále pečeme jen pár minut, než se spojí chutě a maso je měkké. Podáváme s přílohou podle libosti, já s pečenými brambory.
Dlouho jsem dotvářel pizzu k obrazu svému, tak jak mi utkvěla v paměti, když jsem ji jedl v Itálii. A myslím, že jsem…
více o Pizza (těsto lze i zamrazit)
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari