Vepřové plátky po čínsku

3.67

hodnoceno: 6
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks cibule
    • 6
      lžíce sojová omáčka
    • 500
      g vepřová kýta
    • 3
      ks kapie
    • 3
      lžíce med
    • 1
      hrst japonské houby shitake
    • 2
      lžíce koření na kuře koření Křidélka s chutí medu
    • 4
      lžíce olej
    • 2
      lžíce koření - grilovaná zelenina

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran na suchou teflonovou pánev. Poté vložíme do pekáčku, zakryjeme a dáme do vyhřáté trouby na cca 180 stupňů. Po 5 minutách přidáme směs, kterou jsme si připravili z koření na zeleninu, cibule, papriky, hub (předem upravených podle návodu na sáčku) a sojovky s medem. Dále pečeme jen pár minut, než se spojí chutě a maso je měkké. Podáváme s přílohou podle libosti, já s pečenými brambory.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.