Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran na suchou teflonovou pánev. Poté vložíme do pekáčku, zakryjeme a dáme do vyhřáté trouby na cca 180 stupňů. Po 5 minutách přidáme směs, kterou jsme si připravili z koření na zeleninu, cibule, papriky, hub (předem upravených podle návodu na sáčku) a sojovky s medem. Dále pečeme jen pár minut, než se spojí chutě a maso je měkké. Podáváme s přílohou podle libosti, já s pečenými brambory.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky…
více o Španělské ptáčky podle mamky