Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu, zatočíme a spíchneme párátkem. V hrnci rozpálíme olej a zabalené plátky z obou stran řádně opečeme. Vyjmeme a do vzniklého výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osmažíme dozlatova, potom zalijeme vodou. Přidáme plátky, 1 kostku masoxu, lžíci plnotučné hořčice a vaříme doměkka. Nakonec osolíme, opepříme a před dohuštěním plátky vyjmeme.
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran…
více o Vepřové plátky po čínsku
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme…
více o Buchta s ovocem a tvarohem
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Vypracujeme "klasické" tvarohové těsto a necháme odpočinout v ledničce (můžeme i rozválet a složit, těsto je pak lépe…
více o Tvarohové pečivo se šunkou