Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu, zatočíme a spíchneme párátkem. V hrnci rozpálíme olej a zabalené plátky z obou stran řádně opečeme. Vyjmeme a do vzniklého výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osmažíme dozlatova, potom zalijeme vodou. Přidáme plátky, 1 kostku masoxu, lžíci plnotučné hořčice a vaříme doměkka. Nakonec osolíme, opepříme a před dohuštěním plátky vyjmeme.
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran…
více o Vepřové plátky po čínsku
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky