Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu, zatočíme a spíchneme párátkem. V hrnci rozpálíme olej a zabalené plátky z obou stran řádně opečeme. Vyjmeme a do vzniklého výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osmažíme dozlatova, potom zalijeme vodou. Přidáme plátky, 1 kostku masoxu, lžíci plnotučné hořčice a vaříme doměkka. Nakonec osolíme, opepříme a před dohuštěním plátky vyjmeme.
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran…
více o Vepřové plátky po čínsku
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Droždí rozdrobíme do misky, posypeme 1 lžící cukru, zalijeme trochou mléka a necháme vzejít kvásek. V míse si smícháme…
více o Pudinkovo-švestkové koláče