Řízky mírně naklepeme, nařízneme po stranách, okořeníme a necháme chvíli odležet. Mezitím nakrájíme hermelín na plátky. Na oleji zprudka osmahneme maso do zlatohněda, poprášíme moukou, obrátíme a osmahneme z druhé strany. Podlijeme vodou. Do vzniklé šťávy přidáme zarovnanou lžíci povidel (můžeme nejdříve rozmíchat ve vodě, abychom to nemuseli dělat na pánvičce) a ještě dochutíme kořením. Těsně před doděláním poklademe plátky hermelínu tak, aby „povolil“.
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran…
více o Vepřové plátky po čínsku
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom…
více o Špagety se sýrovou omáčkou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem