Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, např. grilovací koření, česnek apod. Listové těsto rozválíme, rozdělíme na 4 díly. Maso vyjmeme z marinády, položíme na těsto, potřeme hořčicí, dáme anglickou slaninu a posypeme nastrouhaným sýrem, zabalíme. Takto uděláme 4 balíčky, které dáme do pekáče slabě vymazaného olejem.
Troubu předehřejeme na 220 °C, vložíme přikryté maso a 10 minut zapékáme. Pak snížíme teplotu na 150 °C a zvolna pečeme 1,5 hodiny. Podáváme se zeleninovým salátem, jídlo je dost syté.
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře