koření
dle chuti (pepř, sůl, sojovka, paprika, chilli...)
Postup přípravy receptu
Vepřové plátky naklepeme a po stranách nařežeme, položíme do vymazaného pekáčku. Ručním mixérem rozmixujeme česnek (já dávám tak půl paličky), nivu (cca 100 g), přimixujeme i koření a smetanu. Vzniklou směs nalijeme na maso a dáme péct do trouby zhruba na hodinu.
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, chvíli restujeme, přisypeme papriku, přilijeme smetanu a tolik…
více o Paprikové brambory s okurkami
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka