Vepřové maso pokrájíme na nudličky (kostky), osolíme a opepříme.
Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo kolečka. Cibule použijeme nejméně stejné množství jako masa.
Na oleji si osmažíme cibuli, poté ji vyjmeme na talíř.
Do rozpáleného oleje po cibuli dáme kousky masa, které zprudka orestujeme. K orestovanému masu vmícháme ještě prohřát osmaženou cibuli a podáváme s bramborovou přílohou nebo pečivem.
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, která ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na…
více o Jablečný koláč od Sněhurky
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Koláč s tvarohem a rybízem