Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín. Společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého míchání dusíme doměkka.
Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
Polovinu čokolády rozpustíme ve vodní lázni a necháme lehce vychladnout. Máslo, rozpuštěnou čokoládu, vejce, cukr, med…
více o Banánový koláč s čokoládou
Do misky si dáme med a tuk a rozehřejeme. Na vál dáme mouku, cukr a ostatní suroviny. Přilejeme med s tukem. Zpracujeme…
více o Vánoční perníčky od Camm
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vepřové koleno osolte, opepřete a ze všech stran opečte na oleji(cca 8 minut). Poté…
více o Vepřové koleno na tymiánu
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej s vodou, vmícháme mouku s kakaem a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto…
více o Banánovo-čokoládová roláda