Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín. Společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého míchání dusíme doměkka.
Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef