Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín. Společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého míchání dusíme doměkka.
Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
Vše smíchat dohromady, nalít do lahve a užít si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za pikao, nebo Tatra mléko…
více o Vaječný likér snadno a rychle
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem