Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme kmín. Maso osmahneme na oleji (může se přidat i cibule). Mezitím si nakrájíme očištěnou mrkev na kolečka a přidáme ji k masu. Zalijeme vývarem a necháme vařit (pokud nemáme vývar, zalijeme vodou a přidáme bujón). Vaříme do doby, než mrkev změkne. Poté zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dochutíme tak, jak máme rádi.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem