Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, poklademe kysané zelí a doprostřed dáme párek. Zabalíme v závitek, který ovážeme nití, aby držel. Mezitím jsme pokrájeli cibuli, kterou jsme osmažili dozlatova. Na to poklademe závitky, ze všech stran je opečeme. Až budou opečené, tak trochu podlijeme vodou a dáme péct do trouby.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Poznámka: Nejdříve se mi ta kombinace moc nezdála, ale je to opravdu vynikající.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná