Vepřové závitky v římském hrnci

3.25

hodnoceno: 24
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      kg brambory
    • sůl
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      ks tatra
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželka
    • 2
      ks paprikové klobásy
    • 4
      plátek vepřové maso
    • mletá paprika
    • hořčice
    • 2
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku.
  • Zavineme a spíchneme párátky.
  • Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku.
  • Promícháme a posypeme mletou paprikou.
  • Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct.
  • Pečeme na 200 °C asi 1,5 hodiny.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: